fbpx

Spectrum, Martin Visser, Gijs van der Sluis, Rob Parry slaapbank opnieuw laten stofferen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs voor het opnieuw laten stofferen van u Spectrum, Martin Visser, Gijs van der Sluis, Rob Parry slaapbank? Door de degelijke bouwkwaliteit van deze meubelen zijn deze uitermate geschikt voor herstoffering. Door het opnieuw bekleden van u Spectrum, Martin Visser, Gijs van der Sluis, Rob Parry slaapbank is deze weer als nieuw en kunt u er weer jaren van genieten. 

Bij het stofferen van deze banken vernieuwen wij altijd de vullingen van zowel de rug als zitting. Indien nodig verstevigen of vernieuwen wij de gehele onderzitting waardoor de bank weer lekker stevig zit. Door de nieuwe koudschuim vulling krijgt de bank ook weer zijn mooie strakke vorm terug. Dit gecombineerd met een mooie wollen stof van bijvoorbeeld De Ploeg maakt het weer een prachtige design bank!

Wij kunnen door middel van een online aanvraag met een aantal situatie foto's al een goede prijsindicatie geven. U ontvangt deze indicatie binnen 24 uur per mail en de aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos. Vraag direct een prijsindicatie aan voor het opnieuw laten stofferen van u Spectrum, Martin Visser, Gijs van der Sluis, Rob Parry slaapbank!

Vul onderstaand formulier zo correct mogelijk in zodat wij u kunnen voorzien van een optimale prijsindicatie.
Velden met een * zijn noodzakelijk voor een aanvraag, gelieve deze correct in te vullen.

Beschrijf hier het merk, model en overige benodigde informatie omtrent het meubel.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Meer foto’s bekijken van ons werk?

Scan de code