fbpx

Project & Zakelijke stoffering

Naast herstoffering van meubelen voor particulieren werkt Designbekleding ook voor de zakelijke markt. Wij bieden zakelijke klanten optimale service omtrent stoffering van bedrijfsmeubilair. Dit kan gaan om het meubilair van restaurants, kantoor, winkel, bankgebouwen, overheidsgebouwen enzovoort. Omdat wij ons alleen richten op de stoffering van de zitmeubelen kunnen wij vakkundig advies geven over het gebruik van vulmaterialen, stoffen en (kunst)leer wat zorgt voor een optimaal zitcomfort voor u werknemers.

Duurzame oplossingen die wij aanbieden zijn o.a.:
- Stoffering van kantine meubilair
- Stoffering van kantoorstoelen
- Stoffering van vergaderstoelen
- Stoffering van Akoestische panelen
- Stoffering van Kantoortuinen
- Stoffering van wachtruimtes
- Stoffering van wachtbanken en stoelen
- Levering van compleet nieuw maatwerk interieur voor wachtruimtes
- Levering van compleet nieuw maatwerk interieur voor kantoortuinen
- Levering van compleet nieuw maatwerk interieur voor kantines

Als onderneming een duurzaam alternatief voor nieuw meubilair? Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden van herstoffering van het huidige meubilair.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Onze zakelijke diensten

Herstoffering huidig meubilair
Is het bedrijfsmeubilair toe aan vernieuwing of is de huisstijl veranderd? Laat het huidige interieur opnieuw stofferen in de kleuren en materialen naar wens! Bij herstoffering is er een zeer grote keuze in materialen en kleuren, vaak veel meer dan bij nieuwe meubelen. Daarbij is herstoffering een duurzame en milieuvriendelijke oplossing en is dit vaak financieel ook interessant.

Maatwerk kussens
Op maat gemaakte meubelen in uw bedrijf? En hiervoor nieuwe kussens voor optimaal zitcomfort? Designbekleding vervaardigd op maat gemaakte kussens welke worden voorzien van hoogwaardige kwaliteit vulmateriaal. Vreemde vormen of schuine kanten aan het kussen? Ook dit is geen probleem! Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing. 

Reparatie zitmeubelen
Is het interieur nog goed, alleen zijn er mankementen? In veel gevallen kunnen de meubelen hersteld worden door middel van reparatie. Dit is een duurzame en voordeligere optie dan nieuw.

Stoffering/fabricage akoestische panelen
Veel lawaai op de werkvloer, kantoortuin of wachtruimte? Ga dit tegen door het plaatsen van akoestische panelen. Het is mogelijk om de huidige akoestische panelen opnieuw te stofferen. Nog geen panelen? Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe panelen in stoffering naar keuze aan te schaffen. Deze zijn leverbaar in maat naar keuze. Eventuele montage behoord ook tot de mogelijkheden.

Stofferen van receptiebalie en toonbanken
Geef u bedrijf een unieke uitstraling door het laten stofferen van de receptiebalie of toonbank. Stoffering van de front- en zijpanelen geeft een zeer luxueuze uitstraling aan de balie/toonbank. Nog geen stoffering aanwezig op de balie? Geen probleem, wij denken graag mee in de mogelijkheden.

Vernieuwen/bijvullen van vulmateriaal
Is de stoffering het meubel nog goed, maar is de zitting of rug zacht geworden? Laat u klanten en personeel weer comfortabel zitten met nieuwe vullingen in de meubelen. In veel gevallen is het vernieuwen van het vulmateriaal voldoende om het optimale zitcomfort weer terug te krijgen.

 

Scan de code