Project & Zakelijke stoffering

Naast herstoffering van meubelen voor particulieren werkt Designbekleding ook voor de zakelijke markt. Wij bieden zakelijke klanten optimale service omtrent herstoffering van het bedrijfsinterieur. Dit kan gaan om het meubilair van een restaurant, kantoor, winkel, bank, overheidsgebouwen enzovoort. Omdat wij ons alleen richten op de stoffering van de zitmeubelen kunnen wij vakkundig advies geven over het gebruik van vulmaterialen, stoffen en (kunst)leer wat zorgt voor een optimaal zitcomfort in uw bedrijf!

Is uw bedrijfsinterieur toe aan vernieuwing of wilt u een vernieuwd fris interieur wat helemaal mee gaat in de trend? Kies dan voor hergebruik van uw huidige meubelen en laat deze opnieuw stofferen. Dit is niet alleen financieel een slimme zet, maar is ook goed voor het milieu en geeft minder afval!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend informatie aan per mail of bel ons.

Uw naam *
E-mail: *
Telefoon nr. *
Woonplaats *
Omschrijving meubel
Staat bekleding
Staat vulling
Te bekleden in
Foto 1 (max. 8 MB)
Foto 2 (max. 8 MB)
Foto 3 (max. 8 MB)
Het versturen van de aanvraag kan even duren i.v.m. formaat van de foto's. U wordt na het versturen doorgestuurd naar een bedank pagina. En ontvangt u een kopie van de aanvraag.

Onze zakelijke diensten

Herstoffering huidige zitmeubelen
Is uw bedrijfsinterieur toe aan vernieuwing of is de huisstijl veranderd? Laat uw huidige interieur opnieuw stofferen in de kleuren en materialen naar uw wens! Bij herstoffering heeft u een zeer grote keuze uit materialen en kleuren, vaak veel meer dan bij nieuwe meubelen. Daarbij is herstoffering een milieuvriendelijke oplossing en is dit vaak financieel ook interessanter dan nieuwe meubelen.

Maatwerk kussens
Heeft u op maat gemaakte meubelen in uw bedrijf en wilt u hiervoor kussens voor optimaal zitcomfort? Wij kunnen op maat gemaakte kussens leveren voorzien van hoogwaardige kwaliteit vulmateriaal. Vreemde vormen of schuine kanten aan het kussen? Ook dit is vaak geen probleem! Wij denken graag met uw mee voor de juiste oplossing. 

Reparatie zitmeubelen
Is uw interieur nog goed, alleen zijn er mankementen? In veel gevallen kunnen wij uw meubelen herstellen door middel van reparatie. Dit is vaak voordeliger dan het aanschaffen van nieuw meubilair.

Stoffering/fabricage akoestische panelen
Veel lawaai op de werkvloer of in de wachtruimte? Ga dit tegen met het plaatsen van akoestische panelen. Wij kunnen uw huidige panelen opnieuw stofferen of als u nog geen panelen heeft dan kunnen wij deze compleet gestoffeerd leveren.

Stofferen van balies/toonbanken
Stoffering van de front- en zijpanelen geeft een zeer luxueuze uitstraling aan uw balie/toonbank.

Vernieuwen/bijvullen van vulmateriaal
Is de stoffering van uw meubel nog goed, maar is de zitting of rug zacht geworden? Laat uw klanten en personeel weer comfortabel zitten met nieuwe vullingen in de meubelen. In veel gevallen is het vernieuwen van het vulmateriaal voldoende om het optimale zitcomfort weer terug te krijgen.