fbpx

Over Designbekleding

Designbekleding is in 2001 gestart door Jan Oostermeijer. In de familie Oostermeijer zijn er al generaties lang meubelstoffeerders en het is dan ook niet vreemd dat dit prachtige ambacht wordt doorgezet. Jan is niet alleen een ambachtsman maar ook een handelsman die graag onderweg is. Naast zijn meubelstoffeerderij heeft hij dan ook jaren het hele land door gereden voor diverse meubelstoffen leveranciers om bij collega stoffeerders de nieuwste collecties te showen.

Sinds 2014 heeft Jan besloten het roer om te gooien en zich volledig te focussen op het ambacht. Designbekleding is toen verhuist van een klein atelier in het industriegebied naar een bereikbare A-locatie aan de rand van het centrum in Amersfoort. Deze huidige locatie is zo ingericht dat de klant optimaal bedient kan worden in een mooie showroom vol met collecties meubelstoffen en -leer. Aan de showroom vast heeft Designbekleding haar “open keuken” ofwel de werkplaats waar het eeuwen oude ambacht plaats vindt, maar uiteraard wel met de nieuwste machines en technieken!

Vanaf eind 2018 is ook de zoon van Jan in het bedrijf gaan werken waarmee het vak meubelstoffeerder opnieuw wordt overgedragen aan de volgende generatie. En sinds 2020 is tevens de dochter van Jan betrokken bij het bedrijf. Zo is het een echt familiebedrijf geworden waar gezamenlijk dagelijks aan het mooiste beroep wordt gewerkt. Anno 2022 is Designbekleding uitgegroeid tot een meubelstoffeerderij met meerdere ambitieuze stoffeerders welke samen zorgen voor prachtig gestoffeerde design meubelen. Het gehele team van Designbekleding zorgt ervoor dat zij niet achter blijven en een innovatief bedrijf zijn zodat zij de klant optimaal tot wens kunnen zijn. Service, kwaliteit en vakmanschap is de kracht van Designbekleding!

Wij ontvangen u graag in onze showroom aan het Prinses Julianaplein 9 in Amersfoort.

Scan de code