fbpx

Kussens op maat | Boot, Caravan, Camper & Tuin

Vul in dit de globale maatvoering in van de kussens. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een eerste prijsindicatie mailen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Zijn u bootkussens, caravankussens, camperkussens of tuinkussens toe aan vervanging of is de vulling nog in orde, maar bevalt de kleur niet meer? Dan kunt u bij Designbekleding u kussens opnieuw laten stofferen in een stof, outdoor stof, leer of kunstleer naar wens!

Het is mogelijk om zowel geheel nieuwe kussens of matrassen te laten maken met stoffering in stof of (kunst)leer naar keuze, of het laten herstellen en vernieuwen van de huidige vullingen of alleen voorzien van een nieuwe hoezen.

Wij maken kussens en matrassen op maat voor uw boot, caravan, camper, tuin, vensterbank zit, lounge kussens, matrassen, losse zitkussens en nog veel meer.
Wij hebben een zeer ruim assortiment aan outdoor stoffen, meubelstoffen (behandeld tegen vlekken/vuil), leer en kunstleer.

Stoffering van complete boot, camper en caravan is tevens mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Amersfoort.

Scan de code