fbpx

Gratis Interieuradvies

Interieuradvies op maat! Vanaf heden is het mogelijk om bij Designbekleding interieuradvies te krijgen. Wij hebben onze eigen interieur-styliste die u graag voorziet van het passende advies voor uw interieur.

 

Uw meubel opnieuw laten stofferen, maar is de stof/kleur keuze moeilijk? Geen probleem! Onze interieur-styliste helpt u graag bij het maken van de juiste kleurkeuze. Wij bieden u een gratis* kleuradvies aan huis. Onze styliste komt bij u thuis langs, luistert naar uw wensen en bepaald samen met u welke kleur stof/leer het beste in uw interieur past.

Wilt u na het kleuradvies een uitgebreid interieur/stylings-advies voor uw gehele (woon)kamer? Dat kan! U kunt gemakkelijk uw kleuradvies upgraden naar een compleet stylingsadvies door onze styliste. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

* Deze service is gratis indien u na advies overgaat tot opdracht van stoffering van het meubel & binnen een straal van 10 km rondom Amersfoort. Toch niet laten stofferen? Dan zijn wij genoodzaakt om 75,- euro advieskosten inrekening brengen. Uiteraard krijgt u wel een uitgebreid kleuradvies aan huis dat u uitstekend kunt gebruiken voor restyling van uw interieur!

Scan de code